Particulier

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen staan erom bekend weinig onderhoud nodig te hebben en daarom wordt er regelmatig voor deze optie gekozen. Toch komt het veel voor dat kunststof kozijnen schade oplopen, dat er aanslag vormt of dat er verkleuring ontstaat vanwege zonlicht. Dit zijn zaken die niet te voorkomen zijn maar veel invloed hebben op de uitstraling van uw huis. De kozijnen kunnen technisch gezien nog prima in orde zijn maar de kleur laat te wensen over. Een manier om uw kozijnen er als nieuw uit te laten zien is door ze te laten beplakken met façade folie.

Bij Kozijnwrap gebruiken we façade folie van zeer hoge kwaliteit die uw kozijnen een tweede leven geeft. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid van kleuren, designs en structuren. The sky is the limit! Door middel van de façade folie geeft u bescherming aan uw kozijnen zodat de levensduur wordt verlengd en daarnaast zien de kozijnen er weer als nieuw uit.

Keukens

U bent de kleur van uw keukenkastjes beu maar wilt niet een enorm bedrag uitgeven voor het plaatsen van een nieuwe keuken? Dan bent u bij Kozijnwrap aan het juiste adres. Wij geven u een nieuwe keuken voor een scherpe prijs. Binnen één dag heeft u een nieuwe keuken zonder enige overlast van stof of lawaai.

Onze krasbestendige folie is door en door gekleurd dus één laag folie is voldoende om uw keuken om te toveren van zwart naar hagelwit. Een groot voordeel ten opzichte van schilderen! Daarnaast is de folie lang bestand tegen hitte, verwering en UV-licht. Omdat de folie al zo lang goed presteert wordt er 10 jaar productgarantie op de folie gegeven.

Meubels

Bij Kozijnwrap geloven we stelling in restylen en renoveren voor een langere levensduur van uw objecten. Naast kunststof kozijnen en keukens kunnen wij ook uw meubels restylen of renoveren. Tafels, kasten, boxen, you name it. Wij geven uw meubels een tweede leven!

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw kozijnen, keuken of meubels. Vraag dan vandaag nog vrijblijvend meer informatie op via ons contactformulier. Wilt u meer weten over de techniek of de producteigenschappen van onze folies ga dan naar folie en wrap techniek en laat u overtuigen van de hoogwaardige kwaliteit van onze producten!

Offerte Aanvraag

    Vraag hier een offerte aan    Share This