Van aanvraag tot uitvoer

Aanvraag

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website! U heeft interesse in onze wrap en folie techniek en wilt graag meer informatie, vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor uw in te pakken object? Dan willen we u vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar info@kozijnwrap.com met in ieder geval de volgende gegevens*;

  • volledige adresgegevens,
  • een aantal foto’s van het in te pakken object,
  • de maatvoering (l x b x h),
  • een korte beschrijving van uw wensen (kleur, eventueel design van de folie e.d.).

*De door u verstrekte gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen gebruikt worden voor de toezending van de door u opgevraagde informatie. De gegevens zullen in geen geval aan derden worden verstrekt.

Offerte

Bij het opstellen van een offerte maken we onderscheid tussen kleinere en grotere projecten. We spreken van een groot project wanneer in ieder geval 100m² gewrapt moet worden.
Bij kleinere projecten zullen we op basis van uw gegevens een offerte opstellen zodat u een indicatie heeft wat de kosten zullen bedragen. Mochten we onvoldoende informatie hebben, nemen wij contact met u op om het e.e.a. telefonisch te bespreken. (Voor kleurbepaling kunnen we u een aantal samples op basis van uw wensen sturen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.)

Afspraak op locatie

Bij projecten van 100m² en meer wordt er een afspraak op locatie gemaakt zodat we samen met u uw wensen kunnen doornemen. Onze insteek tijdens deze afspraak is om uw behoeften en wensen te peilen wat betreft de onderhoudsintensiteit van het in te pakken object, de kleurstelling van de elementen en uiteraard het budget voor het project.

Middels een pre screen checklist van Avery Dennison lopen we langs het pand en inventariseren de zaken die van belang zijn bij een facadewrap. Met behulp van deze checklist en een uitgebreid verslag door een SFI getrainde Avery specialist, komt uw project in aanmerking voor de ICS-prestatiegarantie. Daarnaast bieden wij bij deze grotere projecten een proefstuk aan, zodat de klant een idee heeft van het uiteindelijke resultaat voor het gehele project.

Uitvoering

Tijdens het uitvoeren van het werk kunt u rekenen op zo min mogelijk overlast en op applicators die getraind zijn door de Appcademy van Avery Dennison en zodoende kwalitatief hoogstaand werk zullen afleveren. U kunt op ons rekenen om uw woning of bedrijfspand een nieuwe, spuitstrakke en luxe uitstraling te geven!

Offerte Aanvraag

Vraag hier een offerte aan

Share This